Webbyrå i Uppsala

Välkommen till ÖrnMalm Webbyrå – En personlig webbyrå med nöjda kunder över hela Sverige, som drivs av Jakob Örnmalm

Introduktion

Behöver du en riktigt snygg och säljande hemsida? Jag bygger proffsiga, mobilanpassade hemsidor i WordPress! Se videon om fördelarna med att bygga din hemsida i just WordPress här.

Ska du sälja varor över nätet? Jag fixar en stilren och lättnavigerad webbutik i WooCommerce åt dig! Se videon om varför just WooCommerce passar perfekt som plattform för din webbutik här.  

Din färdiga hemsida / webbutik behöver göras synlig så att dina kunder ska hitta åt den! Det fixar jag åt dig med hjälp av sökmotoroptimering (SEO) och Google Ads (SEM). Se videon om att synas på Google här.

Tjänster & Priser

Priserna är exklusive moms

Hemsida

Färdig sidstruktur från start:
Pris
5999:-

Skräddarsydd sidstruktur:
Pris 599kr/h

Författande av text till hemsidan:
Pris 599kr/h

Webbutik

Färdig sidstruktur från start:
Pris
7999:-

Skräddarsydd sidstruktur:
Pris 599kr/h

Uppladdning av varor till hemsidan:  Pris 599kr/h

SEO & SEM

SEO-startpaket:
3999:-

SEM-startpaket:
3999:-

Löpande SEO & SEM:
Pris 599kr/h

Betala inte för mer än det du behöver

Olika kunder har olika behov, och jag vill att du ska få så mycket valuta för dina pengar som det bara går! Så tveka inte att höra av dig angående våra priser och ytterligare information om olika tjänster och paket. 

Driften av din hemsida

WordPress-tema och plugins som får din nya hemsida att fungera måste hållas uppdaterade på månadsbasis. Många webbyråer tar betalt för att sköta dessa uppdateringar, medan jag tillhandahåller dig med detaljerade instruktionsvideon som visar dig i exakta steg hur du sköter dessa uppdateringar på egen hand. 100% Gratis.

Vad säger kunderna?

Vi på Kristianstads bilvaruhus är jättestolta över att ha samarbetat med Jakob från ÖrnMalm Webbyrå. Hittade honom första gången genom hans YouTube-kanal som jag rekommenderar er att följa. Såg på honom att han kunde sin grej och gav honom fria händer att bygga en hemsida till vår bilfirma! Mycket bra service, otroligt snabb och tydlig när det gäller frågor. Och så klart är han en sjukt grym webbdesigner! Vi rekommenderar starkt Jakob som webbdesigner! ” – Ali Shaker

Om ÖrnMalm

”Om du möter en människa utan leende, ge henne då ett av dina”.

Jag vill hjälpa dig och ditt varumärke att synas på nätet. Det är min passion, det gör mig glad 🙂

Jag hoppas innerligt att du finner och följer din stora passion här i livet. Om din passion är att bygga upp ett varumärke som gör det möjligt för dig att leva det livet som just DU vill leva, då hjälper jag dig att nå dina mål!

Frågor och svar

Svar på frågor som är viktiga för dig som kund att känna till

Ja! Trots att jag bor i Uppsala och har nära till framförallt de kunder som bor i närheten av Uppsala – Stockholm, så har majoriteten av ÖrnMalm Webbyrås kunder bott långt ifrån Uppsala – Stockholm, och det har gått alldeles utmärkt att samarbeta med alla dem på distans.

Vi har kommunicerat per mail, telefon och med hjälp av instruktionsvideon som jag skapat för mina kunder, som hjälper kunden att förmedla sin vision om den perfekta hemsida för mig!   

Det är en mycket bra fråga, då jag konkurrerar med fantastiskt duktiga webbdesigners och digitala marknadsförare! Det som ÖrnMalm Webbyrå gör, som de flesta av mina konkurrenter inte gör, är att jag tar inte betalt för sådana arbetsuppgifter som du, som är ägare till hemsidan, lätt kan sköta på egen hand.

Ett exempel på detta är de månatliga uppdateringarna av WordPress-tema och plugins som din hemsida behöver för att fungera friktionsfritt. Du behöver inte en webbyrå som fakturerar dig 800kr / timme varje månad för ett jobb som tar dig högst 5 minuter och några få musklick.

Det som du behöver är en detaljerad instruktionsvideo som visar dig steg-för-steg hur du ska göra jobbet. När du beställer en hemsida / webbutik från ÖrnMalm Webbyrå så utrustar jag dig med just det! Jag vill att du ska få så mycket valuta för pengarna som möjligt! 

Ja. Du behöver registrera ett domännamn, det vill säga adressen till din hemsida (ca 150 kr/år). Du behöver också ett webbhotell där din hemsida får bo (ca 1200 kr/år). Du behöver ett SSL-certifikat om du ska sälja varor eller tjänster genom din hemsida (ca 350kr/år), certifikatet behövs också för att få din hemsida att ranka i Google Search.

Ja. Antingen så träffar jag dig personligen och hjälper dig med att ta fram foto och videomaterial till din hemsida / webbutik (om du bor i närheten av Uppsala – Stockholm), eller så samarbetar jag med din lokala fotograf. ÖrnMalm Webbyrå är en modern webbyrå som jobbar mycket med video, helt enkelt därför att video är en otroligt kraftfull metod att förmedla information på!