Jakob Örnmalm

Egenföretagare & Glad triathlet 🙂

ERFARENHETEr

2017 - Nu

Webbdesigner & YouTuber

Ett stort intresse för digital marknadsföring väcks hos mig medan jag studerar till affärsutvecklare. Vid sidan av studierna bygger jag upp varumärkena ÖrnMalm Webbyrå och StartaEget.info. Dessa projekt leder till att jag lär mig att bygga hemsidor i WordPress, jag lär mig att filma och redigera videon och foton, jag lär mig att driva YouTube-kanaler, och jag lär mig att sökmotoroptimera content i form av webbsidor och videon.  

2020

Finsktalande SEO, Sambla AB

Ansvarar för framtagning av finskspråkig content till www.sambla.fi. Hjälper även till med företagets finskspråkiga Google Ads-kampanjer. 

2006-2013

Stålarbetare, SSAB

Att arbeta inom tung industri ställer stora krav på medarbetarens förmåga att tåla stressiga situationer och att ta snabba, men genomtänkta beslut, oavsett tid på dygnet. Tjänsten kräver även en hög anpassningsförmåga av medarbetaren, då processer och arbetsmoment är i ständig utveckling.  

OM JAKOB

En glad och utåtriktad person som finner stor glädje i att interagera med sina medmänniskor i alla slags sociala sammanhang. Håller kroppen och knoppen i trim med daglig träning och hälsosam mat. Genomförde en Ironman-triathlon för första gången under sommaren 2019.

UTBILDNING

2015-2019

Ekonomie kandidatexamen (ek.kand.)

Högskolan i Gävle, Ekonomprogrammet Online med inriktning ”Affärsutveckling” (fokus på marknadsföring och ledarskap). Företagsekonomi är utbildningens huvudområde och inkluderar kurser i ekonomistyrning, redovisning, marknadsföring samt ledarskap och organisation. Utbildningen har även inslag av kurser i projektledning, förhandling och affärsmannaskap. Denna utbildning har gett mig en omfattande förståelse för företagsekonomi i stort, men framförallt har den vidgat mina vyer för hur företag kan använda sig av ledarskap, marknadsföring och varumärkesbyggande för att utveckla sin verksamhet. 

2014-2015

Studier i finska, Umeå Universitet

Kurser i finska, hjälpte mig att upprätthålla min förmåga att tala och skriva flytande finska.

FÄRDIGHETER

Sökmotoroptimering
Sökmotormarknadsföring
Webbdesign
Innehållsskapande

KONTAKT

Vill du också göra ditt CV till en hemsida?

Klicka dig vidare till SkrivaCV.online